Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Blýskněte se dárkovým balením s vlastním motivem
30.03.2020
Blýskněte se dárkovým balením s vlastním motivem
Darujte víno jako dárek od srdce. Zabalte to nejlahodnější víno do dárkového balení s vlastním motivem a udělejte radost svým blízkým či kolegům z prá... číst celé
Správná teplota vína pro podávání
23.03.2020
Správná teplota vína pro podávání
Révová vína potřebují určitou teplotu, aby dokonale vynikly jejich vlastnosti ve vůni i chuti. Poučka, že bílá vína podáváme chlazená, neplatí pro vše... číst celé
Jak otevřít víno bez vývrtky? Botou.
23.03.2020
Jak otevřít víno bez vývrtky? Botou.
Každý z nás se s tím jistě setkal, potřebujete otevřít lahev vína a nemáte vývrtku. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti VINOBAL.CZ, s.r.o., se sídlem Hodonínská 878, 696 17 Dolní Bojanovice, IČ 469 95 200, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 8857 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Blýskněte se dárkovým balením s vlastním motivem
30.03.2020
Blýskněte se dárkovým balením s vlastním motivem
Darujte víno jako dárek od srdce. Zabalte to nejlahodnější víno do dárkového balení s vlastním motivem a udělejte radost svým blízkým či kolegům z prá... číst celé
Správná teplota vína pro podávání
23.03.2020
Správná teplota vína pro podávání
Révová vína potřebují určitou teplotu, aby dokonale vynikly jejich vlastnosti ve vůni i chuti. Poučka, že bílá vína podáváme chlazená, neplatí pro vše... číst celé
Jak otevřít víno bez vývrtky? Botou.
23.03.2020
Jak otevřít víno bez vývrtky? Botou.
Každý z nás se s tím jistě setkal, potřebujete otevřít lahev vína a nemáte vývrtku. číst celé
Národní zvyklosti pití vína
23.03.2020
Národní zvyklosti pití vína
Víno podané obřadně dvojnásob chutná. Objednáním láhve vína se předpokládá, že s vínem bude podána i výjimečná obsluha. Při otevírání láhve a nalévání... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz