Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Blýskněte se dárkovým balením s vlastním motivem
30.03.2020
Blýskněte se dárkovým balením s vlastním motivem
Darujte víno jako dárek od srdce. Zabalte to nejlahodnější víno do dárkového balení s vlastním motivem a udělejte radost svým blízkým či kolegům z prá... číst celé
Správná teplota vína pro podávání
23.03.2020
Správná teplota vína pro podávání
Révová vína potřebují určitou teplotu, aby dokonale vynikly jejich vlastnosti ve vůni i chuti. Poučka, že bílá vína podáváme chlazená, neplatí pro vše... číst celé
Jak otevřít víno bez vývrtky? Botou.
23.03.2020
Jak otevřít víno bez vývrtky? Botou.
Každý z nás se s tím jistě setkal, potřebujete otevřít lahev vína a nemáte vývrtku. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti VINOBAL.CZ, s.r.o., se sídlem Hodonínská 878, 696 17 Dolní Bojanovice, IČ 469 95 200, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 8857 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru smartemailing
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Blýskněte se dárkovým balením s vlastním motivem
30.03.2020
Blýskněte se dárkovým balením s vlastním motivem
Darujte víno jako dárek od srdce. Zabalte to nejlahodnější víno do dárkového balení s vlastním motivem a udělejte radost svým blízkým či kolegům z prá... číst celé
Správná teplota vína pro podávání
23.03.2020
Správná teplota vína pro podávání
Révová vína potřebují určitou teplotu, aby dokonale vynikly jejich vlastnosti ve vůni i chuti. Poučka, že bílá vína podáváme chlazená, neplatí pro vše... číst celé
Jak otevřít víno bez vývrtky? Botou.
23.03.2020
Jak otevřít víno bez vývrtky? Botou.
Každý z nás se s tím jistě setkal, potřebujete otevřít lahev vína a nemáte vývrtku. číst celé
Národní zvyklosti pití vína
23.03.2020
Národní zvyklosti pití vína
Víno podané obřadně dvojnásob chutná. Objednáním láhve vína se předpokládá, že s vínem bude podána i výjimečná obsluha. Při otevírání láhve a nalévání... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz